Avís legal

 

Informació general

Aquest lloc web és l’oficial de Biblioteques de Granollers, el titular n’és l’Ajuntament de Granollers, amb NIF P0809500B i domicili a la plaça de la Porxada 6, 08401, Granollers (Barcelona).

 

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els sons, les bases de dades, els codis i qualsevol altre material, són propietat de l’Ajuntament de Granollers o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a l’Ajuntament de Granollers.

De forma general, i tret que s’indiqui el contrari de forma expressa, es pot fer reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web que siguin responsabilitat de l’Ajuntament de Granollers fent-ne constar la procedència i l’autoria. Tot i això, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense l’autorització expressa de l’Ajuntament.

L’usuari es compromet a fer ús d’aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de l’Ajuntament de Granollers o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents.

L’Ajuntament de Granollers no serà responsable de l’ús que tercers puguin fer de la informació continguda al web, i es reserva el dret d’exercir les accions legals oportunes derivades si tercers fan un ús il·lícit dels continguts del web de Biblioteques de Granollers.

 

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes (cookies), arxius de text ubicats a l’ordinador de l’usuari per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que l’usuari en fa, per al correcte funcionament i la visualització dels continguts publicats, així com per a la recollida d’estadístiques.

En cap cas, aquestes galetes proporcionen per si mateixes dades de caràcter personal i no es faran servir per a la recollida de dades. Aquest lloc web no instal·larà galetes prescindibles sense el consentiment previ de l’usuari.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser alertat de la recepció de galetes i per impedir-ne la seva instal·lació a l’equip.

Aquest web incorpora ginys de serveis de tercers i enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a les de l’Ajuntament de Granollers. En accedir a aquells llocs pots decidir si acceptes les seves polítiques de privacitat i de galetes.

 

Responsabilitat dels continguts

L’Ajuntament de Granollers manté polítiques de seguretat per assegurar el bon funcionament del web. Això no obstant, no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

L’Ajuntament de Granollers no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços o que provingui de fonts alienes a aquesta administració.

L’Ajuntament de Granollers no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al web. Tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar-hi vinculats o enllaçats des d’aquest web.

La informació administrativa facilitada a través d’aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials, l’edició dels quals és l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut.

L’Ajuntament de Granollers es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i les condicions continguts en aquest avís legal.

 

Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest lloc web o de les activitats que s’hi desenvolupen, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els jutjats i tribunals més propers a Granollers.
Última actualització: 5 de setembre de 2022