Serveis

CARNET DE LA BIBLIOTECA

El carnet de la biblioteca és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i et permet accedir als serveis  que ofereix  la Xarxa de Biblioteques Municipals (reserva, préstec i renovació de documents, reserva i ús d’ordinadors, wifi, etc.) i gaudir de descomptes culturals.

INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT DIGITAL

Si busques informació sobre un tema, vols que et recomanin una lectura o necessites ajuda per realitzar un tràmit electrònic disposes dels serveis d’informació i assessorament digital.

PRÉSTEC DE DOCUMENTS

El préstec amb el carnet de la biblioteca és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies fins a 30 documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris).  El catàleg col·lectiu Aladí dona accés a més de vuit milions de documents disponibles a les 228 biblioteques i 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

RESERVA I RENOVACIÓ DE DOCUMENTS

Pots reservar qualsevol document a través del catàleg Aladí. Si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una pròrroga accedint a l’espai personal del catàleg Aladí amb el teu número de carnet i el PIN.

ORDINADORS I INTERNET

Pots connectar-te a Internet a través dels ordinadors, tauletes tàctils i de la xarxa wifi de la biblioteca. També disposes d’impressores per imprimir els treballs o consultes que realitzis.

BIBLIOTECA AL MÒBIL

L’aplicació per dispositius mòbils BibliotequesXBM et permet dur el carnet i el de la teva família al mòbil, accedir al catàleg Aladí, renovar préstecs i reservar documents. També pots consultar i desar les activitats programades per les biblioteques al teu calendari, reservar ordinadors i consultar tota la informació dels bibliobusos.

Descarrega’t l’aplicació per Android o Apple.

ACTIVITATS CULTURALS I FORMACIÓ DIGITAL

Programem activitats al voltant de la lectura i l’aprenentatge per a tot tipus de públic. Oferim clubs de lectura, tallers, conferències, hores del conte, laboratoris, converses en anglès i activitats de formació digital

Inscriu-te al butlletí

    PREGUNTES FREQÜENTS

    Recull de respostes a les preguntes que habitualment sorgeixen al nostre públic.

    TENS DUBTES SOBRE ALGUN SERVEI?

    Si tens alguna pregunta sobre el carnet, el préstec de documents o la reserva i ús dels ordinadors accedeix al formulari.