Biblioteques de Granollers és la xarxa local de biblioteques públiques de la ciutat que garanteix la igualtat d’oportunitats de la ciutadania en relació a l’accés a la informació, la cultura i el coneixement, dona suport a la formació al llarg de la vida, fomenta la lectura i esdevé un espai de trobada i d’intercanvi d’idees i experiències.

Volem avançar vers un model de servei que aposti per la relació i la participació ciutadana, pel treball cooperatiu amb l’entorn, que situï l’experimentació en el centre dels processos d’aprenentatge i d’accés al coneixement i que permeti viure experiències transformadores.

Biblioteca can Pedrals

Biblioteca central urbana i comarcal del Vallès Oriental.

Inaugurada l’any 1995 és la capçalera del sistema bibliotecari urbà, l’element articulador i nucli de la lectura pública a la ciutat, a més de referent del patrimoni documental i bibliogràfic. La seva excel·lent ubicació al centre de la ciutat li permet complir amb l’encàrrec d’oferir servei als 62.475 habitants.

Biblioteca Roca Umbert

Biblioteca de proximitat, dona servei a la zona sud de la ciutat.

Inaugurada el 2 d’abril de 2005. La seva ubicació dins el complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts, especialitzat a produir, formar i difondre la creació artística i la creativitat, li ofereix l’oportunitat de construir un discurs en consonància amb els equipaments que integren aquest gran centre cultural de 20.000 m2.

Les nostres
recomanacions

Inscriu-te al butlletí

    PREGUNTES FREQÜENTS

    Recull de respostes a les preguntes que habitualment sorgeixen al nostre públic.

    TENS DUBTES SOBRE LES BIBLIOTEQUES DE GRANOLLERS?

    Si tens alguna pregunta sobre la xarxa local de biblioteques públiques de la ciutat accedeix al formulari