Tràmits en línia

Demana el carnet

El carnet de la biblioteca és gratuït i et permet accedir als serveis  que ofereix  la Xarxa de Biblioteques Municipals. Per obtenir-lo només cal que omplis aquest formulari.

Reserva i renova documents

Si el llibre, DVD o CD que busques està en préstec, pots reservar-lo a través del catàleg Aladí. T’avisarem quan retornin el document i podràs passar a recollir-lo a la biblioteca. Si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una pròrroga accedint a l’espai personal del catàleg Aladí amb el teu número de carnet i el PIN.

Reserva un ordinador

Si necessites un ordinador per accedir a Internet i a eines d’ofimàtica,  pots reservar-lo a través d’Internet i + amb el teu número de carnet i el PIN.

GESTIONA EL TEU ESPAI PERSONAL

A El meu compte trobaràs les teves dades d’usuari de la biblioteca i totes les operacions que hagis realitzat al catàleg. Hi accediràs amb el número del carnet de la biblioteca i el teu PIN.

COMPRA DE DOCUMENTS

Si necessites un llibre o algun altre document que no és a cap biblioteca de la Xarxa, pots suggerir-ne la compra perquè formi part del fons.

Les nostres
recomanacions

Inscriu-te al butlletí

    PREGUNTES FREQÜENTS

    Recull de respostes a les preguntes que habitualment sorgeixen al nostre públic.

    TENS DUBTES SOBRE ALGUN TRÀMIT?

    Si tens alguna pregunta sobre com realitzar alguns dels tràmits en línia accedeix al formulari.